Poppel ska man inte elda med. Det har jag hört från säker källa. Så, jag gick och köpte 1,5 kubik poppel igår. Det har torkat 1 säsong. Säljaren säger att det är torrt inifrån men att det behöver 14 dagar för att torka på utsidan. Min säkra källa säger att poppel är skit från början till slut. Säljaren säger inte så… Vad tror då jag på??? Ingen av dem, utan jag låter det ligga till nästa säsong, dvs vintern 2012-2013, då detta får ta plats i brasan. Sen får jag ju reda på vad som gäller… Skit eller vinstlott?? Tja, jag återkommer…

Ikväll kom lilla dottern hem efter att ha varit på vift under helgen. Skönt. När familjen är hel är det en speciell känsla. Fast stora tösen har ju flyttat hemifrån och räknas därför inte in i detta. Hennes hem är ju med hennes sambo i deras lägenhet i Malmö. När hon är hos oss är det en bonus men för hennes skull är vi precis lika lyckliga när hon väljer att vara med sin kärlek! Grabben bor fortfarande hemma så honom har vi i alla fall lite koll på…

I år kommer dock alla barnen att fira julen hemma på Hedenkulla Gård. Så himla fantastiskt!!! Svärföräldrarna till både kärleken och mig kommer. Kan det bli bättre?

Nu kom kärleken in med en Irish Coffe. Det innebär att jag inte tänker skriva mer…

Puss och kram