Oj, hur gick detta till? Satt och läste leende om förra lillenyårsafton när det slog mig att det var ju förra igen!!! Ha ha ha, det är visst en stund sedan jag skrev…

Ok, sammanfattning: 2013 – familjen – Jag har gift mig med mitt livs stora kärlek. Den 10 augusti var det bröllop här på gården. Ett riktigt romantiskt bröllop i trädgården och sedan ca 60 av de absolut närmaste vännerna och familjemedlemmarna.

Jag hade en rosa balklänning till brudklänning och kände mig som den vackraste kvinnan på jorden! Min make hade en jättesnygg grå kostym och en matchande rosa slips.

Festen var toppen. Talen var många och roliga. Maten var god och dansen vild. Även om min kropp inte höll för dans hela kvällen så kompenserade min älskade make detta med råge. Han och grabben tokdansade med alla damerna och jag skötte den lite mer sociala delen med prat etc.

Bröllopsresan var uppdelad i 2 delar, en träningsdel som gick 4 dagar till Göteborg och så den riktiga resan som gick till Aruba i december. Båda var fantastiska, var och en på sitt sätt.

Jag har fortfarande en förhoppning om att jag ska kunna skriva lite regelbundet här i bloggen. Inte nödvändigtvis för någon annan, utan mer som en uppdatering av mitt och de minas liv.

2014 kommer att bli bra. Naturligtvis! Jag har konstaterat att varje år har blivit lite bättre än det föregående. Visst är det upp- och nergångar, men i det stora hela är det huvudsakligen uppgångar, så det är superbra!

Jag önskar dig ett hälsosamt och lyckligt 2014!

Puss och kram